Oplev nogle af Vestsjællands største musiktalenter

I samarbejde med Kalundborg Ungdomsskole (v. Cirkus O’laiski), Multihuset samt Musisk Skole Kalundborg kan vi med stor glæde præsentere det komplette program til årets talent scene ved Kalundborg Rocker.

– Har du fået købt billet?

Talent scenen vender tilbage til Kalundborg Rocker

Det er med stor glæde at vi nu i samarbejde med Kalundborg Ungdomsskole (v. Cirkus O’laiski), Multihuset samt Musisk Skole Kalundborg, kan præsentere jer for det komplette program til årets talent scene på Kalundborg Rock 2017.

Lars Lundgaard Jensen fra Musisk skole har knoklet benhårdt på at få dette sat op, og færdig gjort et helt fantastisk program.

Talent scenen er nu at finde på Kalundborg Rock for 3. gang, og personligt mener jeg helt klart at dette projekt er et kæmpe aktiv på Kalundborg Rocker og vores store publikum.

Vi har mange som igen i år spørger ind til hvem der kommer på scenen og hvad tid de forskellige skal spille, så det tegner da også til at publikum har taget det til sig og mener dette skal være et fast indslag på festivallen i Kalundborg.

Bemærk: at Move Out som de sidste år har været at finde på Talent scenen i år har fået chancen og er rykket op på stor scene.

Se alle kunstnerne der optræder på Talent scenen til Kalundborg Rocker 2017

KALUNDBORG ROCK'ER NYT

24 jul 17

Kom bag om Kalundborg Rock`er

Er du ny i Kalundborg eller har du ikke være til Kalundborg Rock'er før, så har du nu mulighed for, at se en festival blive til – mens vi arbejder…