skip to Main Content

3 nye navne til Kalundborg Rocker 2017

Så er der atter nyt på musikfronten vedr. Kalundborg Rocker 2017. Og denne gang kan vi her præsentere intet mindre end 3 bands som har meldt deres ankomst til Kalundborg Rock 2017.

Denne gang er vi stolte af at kunne præsentere intet mindre end vores helt lokale band som vi fra Kalundborg Rock’er har fulgt igennem en årrække.

Ingen tvivl om dette band fortjener det mere end nogen anden at komme til at stå på en stor scene foran et talstærkt publikum, og vi ved også er de er helt klar til at kunne løfte denne opgave. Bandet vi her taler om er MOVE OUT.

Move Out er et lokalt op startet band som blev dannet for under 2 år siden. Siden er det gået stærkt for de fire lokale drenge Sonny Kaiser, Tim Groset, Kenneth Vester og Mads Bodzioch, der allerede har mange succesfulde koncerter med Move Out på cv’et.

De har tidligere spillet 2 gange på Kalundborg Rockers ungdoms- og talentscene, senest i 2016 hvor de fik fyldt teltet helt og aldeles op med interesserede publikummer.
Bandet glæder sig meget til, at vise hvad de kan for hele pladsen i år.

Move Out danner bro imellem koncert og en sand dansefest hvor spilleglæde, karisma og alsidighed er nøgleord, og om det er rock eller pop, stille eller bombastisk, nyt eller gammelt, så kan det findes i deres repertoire.

Næste band som vi med glæde kan præsentere er PAGE FOUR som er et af landets kendte boy bands blandt den unge genneration. Page Four har lavet masser af hits gennem de sidste par år og er lige nu også aktuelle med deres helt nye singel ”Kommet for at blive”

Sidste skud for denne gang bliver intet mindre end den gode gamle rock n roll musiker med band. JOHNNY MADSEN.
Johnny Madsen har for år tilbage besøgt Kalundborg Rock, og er begrebert af god gedin rock n roll musik som passer helt perfekt til vores festival.
Mere presseomtale omkring JM er vedhæftet i fil nr. 4 samt billede i fil nr. 5.

Så på dette tidspunkt er Kalundborg Rock klar til at gå festivalen i møde med intet mindre end, Gulddreng, Burhan G, TV2, Move Out, Page Four og Johnny Madsen. Men glæd jer for inden længe følger flere store navne til Kalundborg Rock’er.