skip to Main Content

Billetsalget til Kalundborg Rocker 2019 åbner fredag den 14. december!

Så er vi i fuld gang igen og har allerede på nuværende tidspunkt brugt mange timer på planlægningen af sommerens store festival i Kalundborg.

2019 er året hvor vi, Kalundborg Rock’er kan fejre 20 års jubilæum og dette skal naturligvis fejres. Derfor har vi i år skruet op for bluset og udvidet festivalen til 3 dage i stedet for 2.
Samt vi har øget musik budget således vi kan få masser god musik til Kalundborg.

På Kalundborg Rock 2019 vil der således også være band fra det store udland samt masser af de store danske navne… Herudover arbejder vi også på et større jubilæums show lørdag middag hvor nogle af de største kunstner som har besøgt Kalundborg Rock gennem de 20 år kommer forbi.

Fredag d. 14 december skyder vi det hele i gang med billetsalg hvor vi denne dag sælger billetter til kun kr. 700,- for alle 3 dage. Dette vil foregå fra Punkt 1 butikken på Stejlhøj fra kl. 17.00 til 19.00, og her vil der også være mulighed for en smagsprøver fra en af vores nye samarbejdspartnere som vil være at finde på festivalen til sommer med cocktails-drinks fra firmaet NOHRLUND. Og kun denne aften vil du kunne købe en fin gavepakke med 3 store flasker på 0.75cl. for kun kr. 200,- så her er der sparet kr. 220,- og passer fint til mandelgaven, værtindegaven eller drinks til nytårsaften.

OG så er det naturligvis med stor glæde at vi her også kan løfte sløret for 2 af de store navne som kommer til årets festival. Det første navn som vi her præsentere er KATO, se mere presse skriv samt billeder vedhæftet. Kato har før været omkring Kalundborg til publikums store begejstring…

Nr. 2 vi kan løfte sløret for har også været forbi, og sidst de var i Kalundborg havde de ellers annonceret at det var deres sidste festival koncert… Dette holdt dog ikke stik, og vi kan med glæde også præsentere selveste GNAGS. Se også mere presse skriv samt billeder vedhæftet.

Vi glæder os meget til løbende at kunne holde jer alle opdateret og kommer løbende med nyt omkring jubilæums festivalen 2019.