skip to Main Content

Breaking news, Arrival From Sweden til Kalundborg Rocker 2019

Så er der igen nyt om årets Kalundborg Rocker, og denne gang er der mere info omkring torsdag aften som i år starter Kalundborg Rocker op.

ARRIVAL FROM SWEDEN kommer og gæster vores festival og laver et kæmpe ABBA show.

Det er lykkedes at få skrevet kontrakt med det tætteste vi kommer det originale ABBA.

2019 – et rigtigt “ABBA” år, hvor også det originale “ABBA” rør på sig, udgivelse af ny CD, og en turné som ingen rigtig ved, hvordan skal foregå, men en direkte gendannelse vil ikke ske!

“ARRIVAL FROM SWEDEN” The Music of Abba udgiver også en single i 2019, skrevet af Bjørn og Benny, så glæd Jer til en kæmpe fest – med symfonikere – Ja du kommer ikke nærmere “ABBA” !

Med dette band er det nok noget af det største setup vi har haft på scenen i Kalundborg til vores festival. Hele 28 musikere og sangere vi være på scenen og underholde i hele 2 x 50 min.

Showet turnerer over hele verden og har blandt andet optrådt sammen med Boston Symphony Orchestra, samt mange andre orkestre verden over.

Dette show kørte tilbage i 2016 i Sorø hvor man samlede hele 5000 mennesker til dette fantastiske show. Og her i Kalundborg er vi så heldige at de kommer fra deres USA tourné og dropper ned i Kalundborg som eneste sted på Sjælland som de gæster inden de rejser videre på deres tourné.

Her på deres hjemmeside vil være mere info at finde: http://www.themusicofabba.com/
– Blandt andet hvilke musikere bandet består af, men også div. Billeder til download.

Torsdagen vil også byde på endnu et band som opvarmning til ABBA, og det er bandet Stayin Alive som spiller og optræder med Bee Gees. Her i blandt vil være at finde Jamie Talbot som blev nr. 2 i 2018 udgave af X factor.

Se mere her: https://www.stayinalive.dk/