skip to Main Content
Oplev Clara på Kalundborg Rocker

Der er altid kommet lyd ud af Clara. Som lille kunne hun sjældent syne børnesange til ende, for undervejs blev de til melodier og ord, Clara selv fandt på og som blot 13-årig opdagede hendes storebror Claras store sang- og sangskrivertalent og inviterede hende til at blive forsanger i sit band. De resterende bandmedlemmer var alle i 20´erne, og Clara måtte flere gange om ugen tage alene fra hjemmet på Djursland til Århus for at øve.

Clara er én af sin generations største talenter. Allerede som 15-årig, da hun stadig gik i folkeskole, indgik Clara en kontrakt med Sony Music, der via en producer havde opdaget hendes gigantiske talent. i 2018 på Claras 18 års fødselsdag udkom hendes debut album “August Eighteen”. Debutalbummet samlede op på sange, som Clara havde skrevet i sine tidligste teenageår (Stop Pretending, Forgive Me & What They Say), men indeholdt også nyere sange.

Siden debutalbummet har Clara udgivet mere musik, senest singlen Crazy, der blev et større streaming- og radiohit. Samtidig arbejder Clara hårdt på sit liveudtryk og spillede tidligere på året i Odense, Århus og København. Sommeren 2019 bringer Clara rundt på en del festivaler, og i November 2019 tager hun på sin første store tour.