skip to Main Content
Oplev Skinz på Kalundborg Rocker

Skinz, der har rødder i Somalia men flyttede til Danmark som ganske lille, debuterede i 2014 med ep’en ”Byen Sover aldrig”, produceret af Hennedub og feat. Bl.a. Medina, USO og Johnson. Herefter investerede Skinz tid i sig selv som kunstner. Han gik i studiet og fordybede sig i produktionens håndværk og ikke mindst hans forståelse af sig selv som musiker. Denne rejse resulterede i udgivelsen af singlen ”Er Derude”, i slutningen af 2016, som satte retningen for Skinz’ nye lyd og blev fulgt op af den guld-certificeret ørehænger ”Jeg har En Pige”, som fortsat, efter fem måneder, ligger i top 30 på hitlisterne.

Der er ingen tvivl om at vi kun har set toppen af isbjerget når det kommer til Skinz. Hans rødder, netværk og bidrag i det blomstrende, unge danske musikermiljø har ydermere resulteret i features med Wafande på singlen ”Præcis”, Guldsmedens debut ”Vi Op” og senest har venskabet mellem Skinz og Gulddreng resulteret i singlen ”Legende”.

Gulddreng og Skinz har allerede optrådt sammen med nummeret ved flere lejligheder – singlen fik præmiere ved Distortion i København – og senest på SmukFest hvor mange tusinde fans var samlet for at se dem. Og Skinz ligger ikke på den lade side. Når han ikke er på klub-tour rundt i Danmark, sætter han, sammen med produceren Sly, nøglen i døren til studiet i Nyhavn og ridder videre på bølgen af musik og tekster, der retfærdiggører hans plads i spidsen af hitmagere på den danske musikscene.

Frisk fra fad, gav han sine fans singlen ”I Min Zone” midt i Juni, der nu også har bidt sig fast alt imens danskerne talte sit tydelige sprog, da de egenrådigt stemte ham ind på årets Grøn tour. Forvent at blive overmandet med charme når Skinz tager sit perlehvide smil med rundt i landet.