skip to Main Content
Oplev Status Quo på Kalundborg Rocker

Status Quo kunne i 2017 fejre intet mindre end et 50 års jubilæum, og de rockhistoriske legender har gennem tiden rocket over hele verden.

Med singlen ”Pictures Of Matchstick Men” i 1968 ramte Status Quo for første gang hitformen. Siden er det blevet til et utal af hits, hvor Status Quo mere end 60 gange har ligget på singlehitlisten i England. Det er bl.a. med hits som ”Paper Plane”, ”Rocking All Over The World”, ”Whatever You Want” og ”In The Army”, for nu blot at nævne nogle af de allerstørste. Bandet har på mange måder formået at skabe et bagkatalog, som de fleste både kender og kan rocke med på. De har i karrierens løb solgt langt over 100 mio. plader og har spillet mere end 6.000 koncerter, hvoraf flere af deres turnéer har været totalt udsolgt. Nu kommer Status Quo til Kalundborg Rocker.

Den legendariske rockmaskine Status Quo har siden 1967 været styret klart og effektivt af guitar-duoen Francis Rossi og Rick Parfitt, der begge har været med helt fra begyndelsen. Rick Parfitt fik i december 2016 en infektion ifm. en operation i skulderen. En infektion, der desværre endte med at koste ham livet, og det har siden været Francis Rossi, der har kørt bandet videre.