skip to Main Content

Så er vi igen klar til at komme med nyt på musikfronten til Kalundborg Rocker 2019

Denne gang er det igen en af vores egne unge band fra egnen, nemlig Move Out som skal indtage den store scene. Move Out har udviklet sig helt enormt igennem de sidste år og har efterhånden mange spillejob rundt omkring.

Move Out er et lokalt op-startet band som blev dannet for knap 4 år siden. Siden er det gået stærkt for de fire lokale drenge Sonny Kaiser, Tim Groset, Kenneth Vester og Mads Bodzioch, der allerede har mange succesfulde koncerter med Move Out på cv’et.

De har tidligere spillet 2 gange på Kalundborg Rockers ungdoms- og talentscene, senest i 2016 hvor de fik fyldt teltet helt og aldeles op med interesserede publikummer.

Samt en 3. gang i 2017 hvor de fik chancen på den store scene, og den chance greb de…

Move Out danner bro imellem koncert og en sand dansefest hvor spilleglæde, karisma og alsidighed er nøgleord, og om det er rock eller pop, stille eller bombastisk, nyt eller gammelt, så kan det findes i deres repertoire.

Og så er det en ny, men stor debutant på Kalundborg Rocker. Jacob Dinesen kommer til årets festival i Kalundborg og dem glæder vi og helt vildt til at se på scenen.

Jacob Dinesen er på kort tid blevet en af de helt store på den danske musik scene, og spilles ofte i radioen..