Oplev Staying Alive på Kalundborg Rocker

Staying Alive, Grease, How deep is your love er blot nogle af de mange hits fra Bee Gees, som bliver leveret i dette fantastiske og intime tribute show.

Som publikum bliver du taget med på en musikalsk rejse tilbage i den lange og gloværdige karrierer som de har haft og ikke mindst deres musik som stadig fylder os med glæde her 50 år efter deres første album udgivelse.

Bandet bag dette show er alle musikere med en lang musikalsk baggrund og de leverer et professionelt og troværdigt show, hvor de med deres helt egen lyd, fortolker en lang af række af de hits som Bee Gees har skabt gennem tiden.

Bandet har tilsammen en fælles historie der startede tilbage i 2012, hvor de startede med at leverer forskelligt musik til diverse arrangementer men fandt hurtigt ud af at der i Bee Gees musik, lå en kiste fuld af hits, som de gerne ville arbejde videre med.

De sidste par år har de så arbejdet intenst på at få skabt en lyd som er deres helt egen men samtidig med stor respekt for Bee Gees meget unikke lyd.
Dette kulminerede i år hvor de færdiggjorde deres nye demo cd. Som er tilgængelig på deres hjemmeside og nu er klar til at leverer dette show for publikum.

Bandet er:

  • Jamie Talbot – Lead vokal
  • Nigel Talbot – Vokal & Guitar
  • Vladimir – Bas & Vokal
  • Gianni Ciriani – Keyboard & Vokal
  • Peter Norinder – Drums