skip to Main Content

Mere fed musik på programmet

Vi er i fuld gang og musikprogrammet er næsten på plads til årets Kalundborg Rocker – et program hvor der er lagt mange kræfter i for at tilgodese så mange af vore trofaste festivalgængere som muligt og vi glæder os meget til at vi snart kan offentliggøre programmet i fuldt omfang, men indtil da kan vi løfte sløret for endnu nogle super gode navne, der kan være med til at få pladsen til at koge når vi er igang d. 7. og 8. august.

Alphabeat
For tredje gang giver de den gas på Kalundborg Rocker -sidste gang var i 2010 hvor hele pladsen gyngede da de var på scenen og det forventer vi også sker i år.

Rasmus Bjerg
Giver dig mulighed for at genopleve alle de hits som vi nynnede eller sang med på i 80´erne hvor John Mogensen var på sit højeste.Hvis du også hører til en af dem, der har elsker at synge med på de velkendte John Mogensen sange, å er det her lige noget for dig – Rasmus Bjerg siger selv at det han leverer bliver en folkefest for hele familien – for store og små.

Almost AC/DC
kommer fra en stor koncert i Spanien og er klar til at give alle festival deltagerne et show med en lyd så tæt på de australske legender som man kan komme.