FESTIVAL TJEKLISTE

Er du klar til Kalundborg Rock'er?

Undgå de mest almindelige problemer, der kan ødelægge dit festivalhumør, med vores festival tjekliste.

– Har du husket det hele til årets festival?

DET VIGTIGSTE

Billet
Det er åbenlyst! Ingen billet = ingen festival
Identifikation
Vi udskænker ikke alkohol (øl, Ice, Breezers, Garage mv.) til unge under 18 år. Du skal mod forlangende kunne fremvise billed-legitimation. Har du ikke kørekort eller lignende kan du gå i Borgerservice og bestille et unge-id, så du kan dokumentere din alder – du kan også få et unge-id selvom du er over 18 år.
Kontanter og betalingskort
Der er som regel lang kø ved festivalens pengeautomat, så det kan anbefales at medbringe kontanter. Men husk at sørge for, at dine penge er sikret mod lommetyve – del evt. dine penge i to eller flere lommer.
Nøgler
Efter en lang dag på festivalen ville det være irriterende, hvis du havde fået låst dig selv ude – så husk nøglen! Du kunne evt. efterlade en ekstranøgle hos din nabo for at være på den sikre side.

FESTIVALTØJ

Regnslag
Hvis det skulle dryppe ned ovenfra er det bedste du kan medbringe, et regnslag. Det er ikke særlig smart at stå med en paraply mens der hoppes, danses og synges med på musik fra scenen.
Fodtøj
Ja ja, du ville selvfølgelig ikke glemme dit fodtøj, men husk at tjekke vejrudsigten for at se, om du skal iføre dig gummistøvler eller kondisko. Klip-klap’ere, sandaler og andet “åbent” fodtøj kan ikke anbefales – det gør bare mere ondt at blive trådt over tæerne, i sine sandaler.
Solbriller
Beskyt dine øjne fra de stikkende ultraviolette stråler ovenfra.
Hovedbeklædning
Det kunne være kasketter, bowlerhatte, stråhatte, tørklæder eller endda øl-hjelme.

BAGAGE

Kamera
Medbring kun digitalkamera, hvis du er passioneret fotograf. Og sørg for, at der er stropper i dit kamera, ellers går det lettere i stykker eller er interessant for personer der ikke kan holde fingrene for sig selv. Hvis du vil spare plads, så brug kameraet på din telefon i stedet.
Mobiltelefon
Husk nu at have den fuldt opladet inden du tager afsted til Gisseløre Stadion. Og når du ankommer, så tjek Kalundborg Rockers Facebook side, Twitter og Instagram regelmæssigt for nyheder, konkurrencer mv.
Tæpper
For dem som ønsker at slappe af og læne sig tilbage og nyde musikken. Medbring kun tæpper der “passer til” dig eller din familie – et 30 m2 tæppe, hvor du sidder alene kan godt få andre gæster til at rynke brynene.
Møbler
Nej, du bliver ikke lukket ind, hvis du har medbragt stuens 12-personers lædersofa. Nogle sammenklappelige eller oppustelige stole kan anbefales. Borde og andet møblement – lad det blive hjemme.

TOILETSAGER

Deodorant
Det er valgfrit om du medbringer en deodorant, men I kommer til at stå meget tæt foran scenen, så hvis du lugter som et dødt dyr der har ligget og solet sig i vejkanten i 14 dage, så bliver du ikke populær blandt de andre gæster.
Lille håndklæde / vaskeklud
Du kommer HELT SIKKERT til at svede, så hvorfor ikke lige medbringe et lille håndklæde eller en vaskeklud. Så sparer du på papirservietterne.
Vådservietter / sanitizer

En toiletrulle ruller ofte løbsk og servietter er svære at finde på festivalpladsen. Vådservietter frisker dig op og en sanitizer er god at rengøre hænderne med, inden du går i gang med din festivalburger.

MEDICIN

Receptpligtig medicin

Uanset om det er medicin til hjertet eller en inhalator, så husk det at tage det med.
Solcreme
Hvis meteologerne lover sol, så smør dig og din familie ind i solcreme hjemmefra.
Briller / kontaktlinser

Hvis du skal kunne se kunstnerne på scenen, så husk dine briller eller kontaktlinser. Hvis du har begge dele, så kan kontaktlinser anbefales.

Er du klar til en fed fest?

Har du alt med på tjeklisten, så er vi sikre på du nok skal få en fed festival!

OBS * HUSK * OBS * HUSK * OBS

Vi er ikke Roskilde Festival, så lad dine telte, drikkevarer, soveposer og mad blive hjemme :-) …men mon ikke der er et par ting på listen, som du med fordel kan medbringe alligevel.

Men du skal huske det allervigtigste:
Dit gode festival-humør! Det bliver en super fed fest på Gisseløre!

Tusind tak for stærkt samarbejde og opbakning

Kalundborg Rock'er

Kalundborg Rocker er den største familiefestival og musikfestival på Vestsjælland. Festivalen afholdes i august måned og har gennem mere end 20 år underholdt mange tusinde mennesker med de største danske artister.
Følg med på Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Kalundborg Rocker
8
Kalundborg Rocker

Kalundborg Rocker

Kalundborg Rocker er den største familie -og musikfestival på Vestsjælland. Festivallen afholdes i august måned og har gennem årene underholdt mange tusinde mennesker med de største danske musiknavne.

Hjemmeside leveret af Glad Creative
cameraphonesmilebullhornthumbs-upcrossmenuquestion-circle