skip to Main Content
Oplev Carpark North på Kalundborg Rocker

Et lysshow af hidtil usete dimensioner er ikke til at ignorere. Især ikke hvis det er Carpark North og deres energiske optræden, der leverer det. Og tilføjer man 14 års legendariske og nutidige hits, så får man simpelthen sommerens største brag af en rockkoncert.

Carpark North er et aboslut topnavn på den danske musikscene. De er kendt og elsket for deres udadvendte og storladne liveshows, der hiver publikum ind i et inferno af lys, kuldegysninger, energi og bunkevis af hits. Publikum bliver altid efterladt med et fyldt hjerte og et slidt stemmebånd.

Og Carpark North er bandet, der aldrig står stille. Hverken på scenen, hvor Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge beviser, hvorfor de er landets bedste rockband. Heller ikke på det kreative plan, hvor bandet altid udfordrer genren og til stadighed leverer nye sange, der både topper hitlisterne og viser vejen frem.

2017 er året for bandets nye album, som følges op af større tour-aktivitet i ind- og udland. De har netop offentliggjort en arena-tour i slutningen af 2017, hvor de bl.a. er et af de meget få danske navne til at headline den ny-opførte Royal Arena. Så efter et års pause fra den danske livescene er Carpark North nu tilbage – sultne efter at give folket det, de har savnet!