skip to Main Content
Oplev Move Out på Kalundborg Rocker

Denne gang er vi stolte af at kunne præsentere intet mindre end vores helt lokale band som vi fra Kalundborg Rock’er har fulgt igennem en årrække.

Ingen tvivl om dette band fortjener det mere end nogen anden at komme til at stå på en stor scene foran et talstærkt publikum, og vi ved også er de er helt klar til at kunne løfte denne opgave. Bandet vi her taler om er MOVE OUT.

Move Out er et lokalt op startet band som blev dannet for under 2 år siden. Siden er det gået stærkt for de fire lokale drenge Sonny Kaiser, Tim Groset, Kenneth Vester og Mads Bodzioch, der allerede har mange succesfulde koncerter med Move Out på cv’et.

De har tidligere spillet 2 gange på Kalundborg Rockers ungdoms- og talentscene, senest i 2016 hvor de fik fyldt teltet helt og aldeles op med interesserede publikummer.

Bandet glæder sig meget til, at vise hvad de kan for hele pladsen i år.
Move Out danner bro imellem koncert og en sand dansefest hvor spilleglæde, karisma og alsidighed er nøgleord, og om det er rock eller pop, stille eller bombastisk, nyt eller gammelt, så kan det findes i deres repertoire.