skip to Main Content

Så er de sidste navne klar til årets festival i Kalundborg

Hermed kan vi for denne gang præsentere de sidste to ud af i alt 11 navne til årets festival, Kalundborg Rock 2017.

INFERNAL er et af de navne som i år gæster Kalundborg Rock, og denne gang med deres 20 års jubilæums show.

Og som endnu et helt nyt navn i Kalundborg kommer Nabiha forbi. Nabiha – Sangerinden med nordvestafrikanske rødder er født og opvokset på Vesterbro i København. Hun blev i sin tid opdaget af guitaristen Søren Reiff og blev i 2006 spillet på P3 med singlen “Love Is” under pseudonymet Tiger Lily. I 2009 udkom singlen “Deep Sleep”, der tre uger senere blev valgt som “Song of the Day” af det engelske musiksite Popjustice. Sangen blev et hit i Danmark, bl.a. som titel sang til “Til middag hos”. Nabiha har allerede modtaget adskillige nomineringer ved Award shows; Danish Music Awards, P3 Guld (2 nomineringer) og Danish DJ Awards. Hun har også haft hittet “Never Played The Bass” i 2011, samt “Bang that drum” som er den officielle sang for det danske herrelandshold i håndbold. I januar 2014 udgav Nabiha sangen “Bang that drum” som samtidig er den officielle sang for det danske herrelandshold i håndbold. I 2015 har været dommer i Danmark Har talent 2016 og nu i 2017. Den 8 januar 2016 udgav Nabiha single Weapon.

Nu er alle navne så offentliggjort og herefter kommer det store puslespil om hvilke dag og tidspunkt kunstnerne skal optræde.

Følgende kommer til sommerens festival i Kalundborg:
Lars Lilholt, Johnny Madsen, Move Out, Infernal, Nabiha, Car Park North, Burhan G, TV2, Gulddreng, Page Four, Die Herren.